Metal Gear Solid 3 Remake için İlk Oynanış Görüntüleri Ortaya Çıktı!

26.10.2023 15:01 Mehmet Tandoğan

 
Konami, Metal Gear Solid 3: Snake Eater'ın yeniden yapımı (remake) Metal Gear Solid Delta: Snake Eater'ın ilk oyun içi görüntülerini yayınladı. Oynanış videosu içerisinde karakterimizin tasarımı, çevre dizaynı, animasyonlar, çatışma anları ve daha fazlası bizlere aktarılıyor.
 
Oyunun hala bir çıkış tarihi bulunmuyor
 
 
 
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için geliştiriliyor. Henüz bir çıkış tarihi yer almıyor. Unutulmaz askerî casus Snake'in maceralarına nasıl başladığını keşfedebileceğimiz bu remake sürüm içerisinde efsanevi METAL GEAR serisinin öyküsünü ortaya çıkarmaya başlayacağız. 
 
Oyuncular burada METAL GEAR dünyasıyla yeniden buluşmaya hazırlanırken remake sürüm içerisinde yeni geliştirmeler, iyileştirmeler ve daha fazlası yer alıyor. METAL GEAR SOLID ?: SNAKE EATER'da yepyeni ve benzersiz grafikler, gizlilik unsurları, aksiyon odaklı oynanış ve sürükleyici bir oyun deneyimi ile beraber sesler bulunuyor. 
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS) Platformlar: 3DS Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler