The Witcher 3'ün Yeni Çıkış Tarihi Açıklandı & Olağanüstü Bir Video Yayınlandı!

05.06.2014 21:12 Samet Konuksal


    CD Projekt Red'in ilk başta bu senenin sonu için hazırlandığı RPG oyunu The Witcher 3, 2015'e ertelenmişti. Firma, saat başı itibariyle daha önceden haberini verdiği konferansın başlangıcını yaptı. Böylelikle oyunun yeni tarihi de açıklandı. 
 
    Yapılan duyuruya göre The Witcher 3: Wild Hunt, 24 Şubat 2015 tarihi itibariyle PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak. Yeni başlayan konferansta oyundan daha önce görmediğimiz bir videonun yayınlanacağı belirtiliyor. Bu video yayınlandığında sitemizden ulaşabileceksiniz.
 
Güncelleme: The Witcher 3'ün film fragmanı tadındaki yeni videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Bu videonun oyun içi sahnelerden oluştuğunu hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 61 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Halo Infinite İçin Resmi Üçüncü Şahıs Modu Geliyor 3 Saat önce Riot, Valorant Evrenine Yeni Oynanabilir Deneyimler Getirecek 4 Saat önce Metal Gear Solid Delta'nın Zorluğu Kamera Açısına Göre Değişecek 4 Saat önce NewGamePlus: The Day Before Geliştiricisi Yeni Oyun İçin Para İstiyor 5 Saat önce Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler