Call of Duty: Black Ops 6 Steam'de Karışık Etiketine Sahip

28.10.2024 17:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Bir süredir geliştirme aşamasında bulunan ve oyuncuların beklentilerinin bir hayli yüksek olduğu Call of Duty serisinin en yeni oyunu Call of Duty: Black Ops 6, bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü. Ancak oyun, piyasaya sürülmesinden birkaç gün sonra Steam platformunda karışık etiketine sahip oldu.
 
Call of Duty: Black Ops 6 birçok yönden eleştiriliyor
 
 
 
Şu anda haberi yazdığımız esnada 3.300'den fazla kullanıcı incelemesi bulunuyor ve bu incelemelerin yalnızca %64'ü olumlu. Olumsuz incelemelerin birçoğu, oyunun uzun ve sinir bozucu kurulum sürecini eleştirirken, teknik hataların, optimizasyon sorunlarının, bağlantı problemlerinin ve çok daha fazlasının da olduğunu aktarmakta fayda var.
 
Bunun yanı sıra oyunu oynamak için her zaman çevrimiçi olma gereksinimi de bulunuyor. Bu durum da aynı şekilde oyuncular tarafından eleştirilen noktalar arasında. Diğer taraftan, oyunun tek oyunculu yani hikaye kısmı, zombi modu ve çok yönlü hareketlilik sistemi olumlu yorumlar alan detaylar arasında bulunuyor.
 
Call of Duty: Black Ops 6 şu anda Xbox Series X/S, PS5, Xbox One, PS4 ve PC'de mevcut durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fatal Fury: City of the Wolves Fragmanı Kim Dong Hwan'ı Tanıtıyor 2 Saat önce Helldivers 2'nin Xbox Konsollarına Gelebilir 2 Saat önce Önümüzdeki Haftalarda Çıkacak 10 Oyun 3 Saat önce Alan Wake 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 3 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 Steam'de Karışık Etiketine Sahip Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler