CDPR ve Netflix'ten Yeni Cyberpunk Animasyon Dizisi Geliyor

22.09.2024 21:03 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt RED tarafından oyunculara sunulan gelecek temalı Cyberpunk 2077 oyununa dayalı yepyeni bir animasyon dizisi geliyor. 2022 yılında hayranlara sunulan mini animasyon dizisi Cyberpunk: Edgerunners'ı izleyenler şimdi yepyeni bir serüvene adım atmaya hazırlanıyor.
 
Animasyon dizisi hakkında yeni detaylar merakla bekleniyor
 
 
 
CDPR ve Netflix işbirliği kapsamında duyurulan ve Cyberpunk evreninde geçen yeni animasyon dizisi için kısa bir fragman yayınlandı. Videoya bakacak olursak Night City’e geri dönüşün onaylandığını görebiliyoruz. Bunun dışında herhangi bir ayrıntı burada yer almıyor. Fragman açıklamasına bakacak olursak da daha fazla ayrıntının yakında paylaşılacağı belirtiliyor.
 
Yeni animasyon dizisinin daha önce Edgerunners üzerinde çalışan stüdyo Trigger tarafından geliştirilip geliştirilmediği henüz doğrulanmadı. Ancak stüdyo geçtiğimiz yıl daha fazla projenin planlandığını duyurdu. Bu da yeni animasyon dizisine işaret olabilir.
 
Öte yandan geçtiğimiz Ekim ayında CD Projekt RED canlı aksiyon Cyberpunk projesi üzerinde çalışmak için eğlence şirketi Anonymous Content ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Son olarak Cyberpunk: Edgerunners'tan Lucy'nin de önümüzdeki yıl Arc System Works tarafından sunulan Guilty Gear Strive oyununa DLC karakteri olarak eklenmesi planlanıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CDPR ve Netflix'ten Yeni Cyberpunk Animasyon Dizisi Geliyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Concord Yönetmeni Oyunun Kapatılmasının Ardından İstifa Etti 22 Eylül God of War: Ragnarök, Steam'de 23 Bin Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı 22 Eylül ESL Pro Lig Sezon 20'de Büyük Final Bugün! 22 Eylül Lies of P Yönetmeni: Yeni DLC ve Devam Oyunuyla Çıtayı Yükselteceğiz 22 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler