Until Dawn Filmi İçin Tarih Verildi: Ne Zaman Yayınlanacak?

16.10.2024 15:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony ve Ballistic Moon tarafından biz oyun severlere sunulan Until Dawn remake sürümünün ardından film için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Hem PlayStation 5 hem de PC platformunda piyasaya sürülen yeniden yapım sürümü ne yazık ki pek fazla oyuncu kendine çekemedi. Ancak bu durum filmle beraber toparlanmak isteniyor.
 
Until Dawn filminin çekimleri yakın zamanda tamamlandı
 
 
 
Until Dawn'a dayanan film çalışması bildiğiniz üzere bu yılın başlarında geliştirilmeye başlandı ve yakın zamanda filmin çekimleri tamamlandı. Şimdi ise ne zaman yayınlanacağı konusunda resmi bilgi geldi.
 
Deadline tarafından bildirilene göre Sony Pictures ve Screen Gems ortaklığıyla yapılan Until Dawn uyarlaması, 25 Nisan 2025 tarihinde dünya çapında sinemalarda gösterime girecek. Shazam! ve Lights Out filmleriyle tanınan David F. Sandberg'in yönettiği korku filminin Maia Mitchell, Belmont Cameli, Ella Rubin, Michael Cimino, Ji-young Yoo ve Odessa A'zion'dan oluşan bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Bunun yanı sıra Peter Stormare, oyundaki Dr. Hill rolünü yeniden canlandırıyor.
 
Öte yandan ortaya çıkan raporlar, birinci taraf PlayStation stüdyosu Firesprite'ın Until Dawn 2 üzerinde çalıştığını iddia ediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Sonunda Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Bandai Namco, Naruto'nun da Yer Aldığı Birçok Projeyi İptal Etti 2 Saat önce Until Dawn Filmi İçin Tarih Verildi: Ne Zaman Yayınlanacak? Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Super Mario Party Jamboree Serinin En İyi İnceleme Puanına Sahip 5 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Kapanmayacağını Açıkladı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler