Epic Games Haftaya Hangi Oyunu Ücretsiz Verecek?

22.09.2024 12:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyun ve oyunları ücretsiz olarak dağıtan Epic Games, bildiğiniz üzere perşembe gününe kadar iki farklı oyunu bizlere sunuyor. TOEM ve The Last Stand: Aftermath oyunlarının tamamen bedava bir şekilde sunulduğu bu süreçte, oyunları 26 Eylül Türkiye saati ile 18:00'e kadar alabilirsiniz. Bu tarihten itibaren yepyeni bir oyun karşınıza çıkacak.
 
Epic Games ücretsiz oyunlarına devam ediyor
 
 
 
Epic Games önümüzdeki perşembe günü aksiyon, macera ve platform deneyimini içeren The Spirit and the Mouse adlı oyunu bedava bir şekilde sunacak. Lila adlı bir minik fareyi kontrol edebileceğimiz yapımda, Sainte-et-Claire bölgesinde bulunuyor ve buradaki halka ışığı getirmek durumunda kalıyoruz.
 
Büyük bir kalbi olan minik fareyle beraber şirin bir Fransız köyünü keşfettiğimiz esnada yeni arkadaşlar edinebiliyor ve arka planda hikaye içeriğinin yer aldığını söyleyebiliyoruz. Oyunda ihtiyaç sahipleri için çeşitli işler yapabiliyor ve görevlere atılabiliyorsunuz. Minik bir yapıya sahip olduğunuz için de her bir deliğe giriş yapabiliyorsunuz.
 
Son olarak The Spirit and the Mouse, Epic Games platformunda şu anda 285 Türk lirasından satışta bulunuyor. Ancak önümüzdeki hafta bedava bir şekilde sunulacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lies of P Yönetmeni: Yeni DLC ve Devam Oyunuyla Çıtayı Yükselteceğiz 20 Dk önce Yeni Battlefield Oyunu Çıkışıyla 45 Farklı Silah Sunacak 1 Saat önce Microsoft Flight Simulator 2024 PC Sistem Gereksinimleri: 64 GB RAM! 2 Saat önce GeForce Now Kütüphanesine 7 Yeni Oyun Dahil Oluyor 3 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunu Ücretsiz Verecek? Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler