Resident Evil 4 Satışları 8 Milyonu Aştı

17.10.2024 12:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından biz oyun severlere sunulan Resident Evil 4'ün yeniden yapım sürümü için güncel satış sayıları ortaya çıktı. Açıklanan bilgilere bakacak olursak oyunun dünya çapında 8 milyondan fazla sattığını aktarabiliyoruz.
 
Resident Evil 4 çok olumlu etiketine sahip
 
 
 
Resident Evil 4, bildiğiniz üzere PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için 24 Mart 2023 tarihinde piyasaya sürüldü. Ardından tarihler 20 Aralık 2023'ü gösterdiğinde Mac, iPhone 15 Pro ve iPad için yayınlandı. Genel olarak oyuncular tarafından sevilen yeniden yapım sürümünde yenilenen grafikler, modellemeler, çevre tasarımları ve çok daha fazlası bizlere sunuluyor.
 
Oyunda Raccoon City'deki biyolojik felaketin üzerinden altı yılın geçtiğini ve olaydan kurtulanlardan biri olan Ajan Leon S. Kennedy ile oynadığımızı söyleyebiliyoruz. Dikkat çekici ortamlara geçiş yapabildiğimiz, türlü düşmanlarla karşı karşıya kaldığımız ve hayatta kalma mücadelesini adım attığımız yapımda, ortamların gergin ve korku dolu olduğunu aktarabiliyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake 1 Milyon Satış Sayısına Ulaştı! 5 Saat önce Hitman Geliştiricisi IO Interactive, MindsEye Yayıncılığını Üstlendi 5 Saat önce It Takes Two'dan Büyük Başarı: 20 Milyon Satış Sayısına Ulaştı! 6 Saat önce Resident Evil 4 Satışları 8 Milyonu Aştı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. The Legend of Heroes: Trails through Daybreak II, 14 Şubat 2025'te Batıda Piyasaya Sürülecek 16 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler