11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor

22.04.2024 15:42 Mehmet Tandoğan

 
 
The Fun Pimps imzalı açık dünya zombi temalı hayatta kalma oyunu 7 Days to Die, yaklaşık 11 yılın ardından tam sürüme kavuşuyor. Bildiğiniz üzere oyun 2013 yılında erken erişim olarak piyasaya sürüldü ve o günden bugüne kadar mevcut sürümle beraber devam etti. Şimdi ise oyunun tam bir oyun deneyimine hazır olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Oyunun tam sürümü için konsol oyuncuları ek bir ücret ödeyecek 
 
 
 
Geliştirici ekip tarafından açıklanan detaylara göre oyun resmi olarak erken erişim sürümünden ayrılıp tam sürüme kavuşmayı bekliyor. 1.0 sürümü ile beraber yeni bir deneyimi bizlere sunmayı hedefleyen oyun, hem PC hem de konsol oyuncularının karşısına çıkıyor.
 
Yeni güncellemeyle dikkat çekici zombi türlerinin, araçların ve daha fazlasının ekleneceğini aktarabiliyoruz. Ancak açıklanan detaylar arasında konsol oyuncularını üzecek bir durum söz konusu. Çünkü oyunu daha önce konsollarda satın almış olsanız bile ne yazık ki tam sürüme kavuştuktan sonra ek bir ücret ödeme durumunda kalacaksınız. PC platformundaki oyuncular ise herhangi bir ek ücret ödemeden yeni sürüme kavuşabilecek.
 
Diğer taraftan şu anda oyunun Xbox konsollarında 76 Türk Lirası'na satıldığını PlayStation'da ise 879 TL'lik bir fiyata sahip olduğunu belirtebiliyoruz. Geliştirici ekip, konsol Sony ve Xbox'a oyunun indirime girmesi konusunda birtakım tekliflerde bulunuyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
7 Days to Die Platformlar: PC Geliştirici: The Fun Pimps Dağıtıcısı: The Fun Pimps Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: 13 Aralık 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler