12 Yerine 15 Ay PlayStation Plus Üyeliği

Sony, Nisan ayını PlayStation Plus'ın en büyük ayı ilan ediyor
21.04.2011 23:34 Gökhan Yılmaz

 
     Sony, PlayStation 3 kullanıcılarına yeni bir teklif sunuyor. Eğer 12 aylık Plus üyeliği satın alırsanız 15 ay boyunca PlayStation Plus'ın faydalarından yararlanabileceksiniz.
 
     Eğer zaten Plus üyesiyseniz, yine de kampanya ile 12 aylık üyelik alabilirsiniz (15 aylık Plus üyeliğiniz şu anki bittikten sonra başlayacak). Kampanyanın son başvuru tarihi 3 Mayıs olarak belirlenmiş. Bu nedenle eğer 15 aylık üyeliği 12 ay fiyatına almak istiyorsanız acele etmeniz gerekiyor.
 
     PlayStation Plus, Sony'nin belirttiğine göre bu ayki içerikleri ile 84€'luk kazanç elde etmenizi sağlıyor. Eğer bu ve ileriki avantajlardan yararlanmak istiyorsanız 12 aylık (50$) ya da 3 aylık (18$) paketler satın alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 2 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 3 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 3 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler