PS3 ve PS Vita'nın Yeni Güncellemesi PSN Hesabı Oluşturmayı Devre Dışı Bırakıyor

10.05.2022 14:25 Mehmet Tandoğan

 
 
PlayStation 3 ve PlayStation Vita için yayınlanan yeni güncelleme ile PSN hesap yönetimi ayarı ve hesap oluşturma özelliği kaldırıldı. Bu güncelleme sonrasında kullanıcılar oturum açmak veya mevcut şifresini kurtarmak için akıllı telefon gibi üçüncü taraf bir platform kullanması gerekiyor.
 
Yeni yama sonrasında hesap oluşturmak isteyen kullanıcılar artık bunu bir akıllı telefon veya bilgisayar aracılığıyla yapmak zorunda kalacak. 
 
Sony, yavaş yavaş eski cihazlar üzerindeki desteğini sonlandırmayı hedefliyor. Geçtiğimiz yıl firma, PS3 ve PS Vita'nın dijital mağazalarını kapatma planlarını duyurmuştu. Bu duyuru tepkiyle karşılandı ve daha sonra bu karar geri alındı.
 
Yine geçen yıl Sony, her iki sistemde de kredi veya banka kartı kullanılarak oyun satın alma özelliğini kaldırdı. Bu özelliğin kaldırılmasının ardından oyuncular artık bir bilgisayar, PS4 veya PS5 aracılığıyla oyun satın alabiliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 19 Dk önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 34 Dk önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler