1993 Yapımı Doom'un Switch'te Bethesda Hesabı İstemesi Alay Konusu Oldu

28.07.2019 15:59 Nursema Emre

 
Geçtiğimiz günlerde Nintendo Switch de dahil olmak üzere yeni nesil konsollarda serinin ilk üç oyununun oynanabilir olacağını duyuran Bethesda, son yıllarda aldığı tartışmalı ve ilginç kararlara bir yenisini ekledi.
 
Doom üçlemesini konsolunuzda oynamak için kesinlikle bir Bethesda hesabına sahip olmanız gerekiyor. Doom ve Doom II için hesabınızı bir kere aktif hale getirmeniz oyunu baştan sona oynamanız için yeterli. Ancak Doom III'ün içeriklerine erişebilmeniz için sürekli bir biçimde Bethesda hesabınıza giriş yapmış olmanız gerekmekte.
 
Hal böyleyken 26 senelik retro bir oyun oynayabilmek için Bethesda hesabına ihtiyaç duymak oyuncular tarafından ciddi bir tepkiyle karşılandı. Hatta oyuncular konuyla dalga geçercesine Mario'nun Bethesda hesabı isteyen görsellerini dahi yüklediler.
 
Gönderilen tweet'lerin bir kısmına aşağıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: ID Software Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler