1 Dolara Bastion Almak İsteyen?

19.03.2013 20:32 Samet Konuksal


    Humble Indie Bundle adı altında tanıdığımız kampanya serisi hem oyunculara, hem bağımsız yapımcılara, hem de bazı kurumlara kazandırmıştı. Bu kampanyaları düzenleyen ekip tarz değişikliğine giderek Humble Weekly Sale'i duyurdu. Haftalık indirim sistemine geçen kampanyanın ilk konuğu Bastion oldu.
 
    Önümüzdeki bir hafta boyunca kampanyada kalacak olan Bastion'un Steam veya DRM kullanmayan sürümlerine en az 1 dolar ücret ödeyerek satın alabilirsiniz. Eğer oyuna ortalamanın üstünde bir fiyat verirseniz oyunun haricinde Bastion'ın soundtrack albümü, resim albümüne de erişebilirsiniz.
 
    Tüm bunlara ek olarak 25 doların üstünde bir fiyatla Bastion'u satın almak isterseniz dünyanın her yerine kargo imkanıyla birlikte Bastion temalı bandana, soundtrack CD'si ve kartpostallarını da satın alabiliyorsunuz.
 
Kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bastion Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Supergiant Games Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 16 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler