1 TB'lık Xbox One, Yeni Kontrolcü ve Kontrolcünün PC Adaptörü Resmi Olarak Duyuruldu

09.06.2015 16:39 Ömür Gencer


       Geçtiğimiz haftalarda Xbox One'ın 1 TB'lık halinin yeni bir Xbox One kontrolcüsüyle birlikte pakete gireceği yönünde söylentiler ortaya çıkmıştı. Bugün Microsoft bu paketi resmi olarak duyurdu.
 
       Bu 1 TB'lık Xbox One paketinin içinde yenilenmiş kontrolcü ve Halo: Master Chief Collection bulunacak. Bu yeni Xbox One kontrolcüsünde 3.5 mm'lik bir kulaklık girişi yer alacak. Bu paket 16 Haziran'dan itibaren Kuzey Amerika'da ve ilerleyen aylarda da diğer bölgelerde 400 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkacak. 
 
       Eğer bu yeni kontrolcüyü ayrı satın almak isterseniz iki farklı renk seçeneği sizleri bekliyor. Hem alıştığımız siyah renkte hem de siyah ve gümüş desenli Xbox One kontrolcüsünü 65 dolar karşılığında ayrı olarak satın alabilirsiniz. Bu yeni kontrolcüyle birlikte konsolun ayarlar sekmesinden kulaklık sesini, mikrofonu ve oyun sesini ayarlayabilecek.
       Microsoft, bir önceki kontrolcüyle çalışan tüm aksesuarların bu yeni kontrolcüde de çalışacağının altını çiziyor. Kulaklık girişinin yanında kontrolcünün bumper tuşları da yeni bir tasarıma sahip. Son olarak artık bu yeni kontrolcüyle birlikte konsolu güncellerken kontrolcüyü USB ile cihaza bağlama zorunluluğu da ortadan kalkıyor.
 
       Bu paketin yanında Microsoft, oyuncular tarafından merakla beklenen bir başka cihazı duyurdu: Windows PC için Xbox kablosuz adaptörü. Bu aparatla birlikte Xbox One kontrolcüsünü kablosuz olarak PC'de kullanabileceksiniz. Bu cihaz tek olarak 25 dolara satılırken Xbox One kontrolcüsüyle birlikte 80 dolara satılıyor. Cihaz için USB 2.0 veya 3.0 girişlerinin ve Windows 10'un zorunlu olduğunu belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler