2011 Yılında Bir Prince of Persia İptal Edilmiş

PoPThe Forgotten sands beklentileri karşılayamamıştı
31.01.2013 10:16 Alkan Adakaner


      Ubisoft, Prince of Persia serini bir süreliğine askıya aldığını duyurmuştu. Büyük ihtimalle her yıl 1-2 Assassin's Creed oyunu geliştirmekten Prince of Persia'ya ayıracak zamanları kalmadı diyebiliriz. Firma geçen yıl Assassin's Creed 3 ve Assassin's Creed 3: Liberation ile karşımıza çıkmıştı.
 
     Ubisoft''tan deneyimli bölüm tasarımcısı Christophe Prélot'un açıklamasına göre firma 2010 yılındaki the Forgotten Sands'in ardından 2011 yılına kadar 1 yıl boyunca yeni bir Prince of Persia geliştirdi, ama proje daha sonra iptal edildi.
 
   Projenin oynanabilir olarak insanlara tanıtılacağı aşamada bu iptalin yapıldığı söyleniyor. Projenin neden iptal edildiği ise bilinmiyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prince Of Persia Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler