2012'nin En Çok Oynanan Oyunları

13.12.2012 21:00 Talha Aynacı


   Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de Raptr tarafından 2012'nin en çok oynanaları listesi yayınlandı. Tek seferlik oynanış, ortalama oyun uzunluğu ve toplam oynanış süresi gibi detayların ortalaması alınarak hazırlanan bir liste var karşımızda. Skyrim, World of Warcraft, Modern Warfare 3 ve League of Legends gibi oyunlar bu konuda güçlerini korurken ilginç bir detay dikkatlere takıldı. Tabir-i caizse "loot etme" özelliğiyle de nam salan ve her ikisi de 2012 yılında çıkmış 2 önemli isim Diablo III ve Borderlands 2 mücadelesinde galip Borderlands 2 olmuş. Borderlands 2, Diablo III'den % 200 oranında daha fazla oynanmış.

En Çok Oynanan Yeni Oyun – Borderlands 2
2012 Öncesi Çıkış Yapıp En Çok Oynanan – Call of Duty: Modern Warfare 3
Kullanıcı Tabanlı İçeriği En Çok Alan– Portal 2
Bir Devam Oyunu Olarak En Çok Oynanan– Borderlands 2
En Uzun Süre (tek oturuşta, aralık verilmeden) Oynanan– Borderlands 2
En Çok Oynanan XBLA Oyunu – Minecraft
En Çok Oynanan Yeni IP – Dragon’s Dogma
En Başarılı Ödemeli F2P – Star Wars: The Old Republic 
 
   2012 öncesi çıkış yapmış olmasına rağmen Call of Duty: Modern Warfare 3 bu sene oyuncuların en  çok rağbet ettiği oyun oluyor ve League of Legends, Skyrim ve WoW'u geride bırakıyor.

İlgili İçerik Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler