2013'te PS Vita için 100'den Fazla Oyun Çıkacak

Playstation Vita donanımsal yönden büyük beğeni toplayan bir cihaz
22.03.2013 19:18 Alkan Adakaner


     2012 yılında Playstation Vita sahipleri oyun sayısı konusunda pek memnun değillerdi. Zaten Sony yetkilileri de durgunluğu kabul etmişlerdi. Anlaşılan Sony hatalarından ders aldı ve 2013 yılını bu konsol için daha hareketli yapmak için kolları sıvadı.
 
    The Walking Dead'in Playstation Vita'ya geleceğini müjdeleyen Sony yetkililerinden Don Mesa'nın açıklamalarına göre Playstation Vita için bu yıl 100'den fazla oyun piyasaya çıkacak. Don Mesa röportaj sırasında Hotline Miami, Thomas Was Alone, Lone Survivor ve Frozen Synapsegibi örnekleri de verdi.
 
     Playstation Vita kullanıcılarının %86'sının konsoldan memnun olduklarını söyleyen yetkili konsolun ortalama haftada 18.7 saat kullanıldığını belirtiyor. Bu arada Sony Worldwide Studios'a bağlı geliştiriciler de PS Vita'ya yenilikçi oyunlar geliştiriyormuş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler