2020'nin en iyilerinden Hades ve daha fazlası Netflix'e geliyor!

12.11.2023 20:19 Mehmet Tandoğan

 
     Video yayın akışı olarak hayatımıza giren ve şu anda dünyada 200 milyonun üzerinde aboneye sahip olan Netflix, bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıllarda oyun işine girdi ve platforma onlarca oyun ekledi. Birkaç gündür süren Geeked Week etkinliğinde ise oyunseverler için birçok güzel haber paylaşıldı.

     Etkinlik süresince Devil May Cry gibi popüler oyunların dizi uyarlamaları duyuruldu. Ayrıca The Witcher'ın yeni animasyonu da duyuruldu. Ancak oyun tarafı için asıl heyecanlandırıcı kısım elbette duyurulan oyunlar. Platforma 2024 yılında eklenecek oyunlar açıklandı ve bazıları gerçekten de heyecanlandırıcı. En son eklenen oyunlar şu şekilde:

- Slayaway Camp 2: Netflix & Kill
- Shadow and Bone: Enter the Fold
- Oxenfree II: Lost Signals
 
     Netflix'in oyun kütüphanesi sevindirici bir şekilde doluyor diyebiliriz. 2024 yılında eklenecek oyunları görünce Netflix'in bu konuda ne kadar ısrarcı ve emin bir şekilde ilerlediğini de görebiliyoruz. 2024 yılında eklenecek oyunlar ise şu şekilde:

- Money Heist
- Chicken Run: Eggstraction
- The Dragon Prince: Xadia
- Death's Door
- Katana Zero
- Hades 
- Braid, Anniversary Edition (30 Nisan)
 
     Bu oyunlar arasında özellikle Hades ve Katana Zero şaşırtıcı diyebiliriz. Hades gibi 2020 yılının en önemli yapımlarından birinin Netflix'e özel olarak iOS'e gelmesi gelecekte yatırımların devam edeceğinin kanıtı diyebiliriz.

     Netflix'ten Leanne Loombe ile yaptığımız özel bir röportajda oyun tarafı için cloud ile ilgili düşüncelerini, gelecek planlarının bir kısmını dinleyince, Netflix'in planlarının uzun vadeli olduğunu ve emin adımlarla ilerleyeceğini net olarak söyleyebiliriz. Bu röportaja dair gelişmeleri ve bilgileri yakın zamanda farklı bir içerik ile sizlere aktaracağız.
 
-Basın Bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Netflix Platformlar: PC Geliştirici: Netflix Dağıtıcısı: Netflix Tür: Servis Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2000
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler