Netflix, Tomb Raider: The Legend of Lara Croft Animasyon Uyarlamasını Duyurdu

28.09.2023 15:03 Mehmet Tandoğan

 
Netflix, Tomb Raider oyun serisine dayanan Tomb Raider: The Legend of Lara Croft animasyon uyarlamasını duyurdu. Dizinin yapımcılığını Crystal Dynamics ile Legendary ekibi üstleniyor. 
 
Üçleme içerisindeki konular yer alıyor
 
 
 
2013'te Tomb Raider, 2015'te Rise of the Tomb Raider ve 2018'de Shadow of the Tomb Raider oyunlarında anlatılan ve son derece ilgi çeken hikayenin devamı animasyon dizisine konu oluyor. Dünyayı dolaşan kadın kahramanın kaderi burada yer buluyor ve ikonik keşif unsurları karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
İlk oyunundan yirmi beş yıl sonra Lara Croft yeni bölgeleri keşfetmeye devam ediyor. Bu bölgelerde beklenmedik olaylarla karşılaşıyor ve bu ilgi çekici detaylar animasyon dizisi içerisinde bizlere aktarılmayı bekliyor.
 
Uyarlama için bir fragman yayınlanmış durumda ve fragman içerisinde Lara Croft karakterini görüyoruz. Fragman Lara Croft'un yayını gerdiği ve bir ok fırlattığı sahneyle sona eriyor.
 
Peki siz bu animasyonu bekliyor musunuz?
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Netflix Platformlar: PC Geliştirici: Netflix Dağıtıcısı: Netflix Tür: Servis Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2000
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler