26 Mart'taki Xbox Etkinliğinde S.T.A.L.K.E.R. 2 Gösterilmeyecek

20.03.2021 03:05 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, 26 Mart'ta bağımsız oyun odaklı bir Xbox etkinliği düzenleyecek.

Geçtiğimiz günlerde Xbox Wire üzerinden yapılan duyuruda, etkinlikte oynanış videosu veya fragmanı yayınlanacak oyunlar arasında S.T.A.L.K.E.R. 2 de listelenmişti ancak bir karışıklık olmuş.
 
Geliştirici GSC Game World, Xbox etkinliğine katılacaklarını ancak oyunu göstermeyi planlamadıklarını açıkladı. Oyunun geliştirme sürecinden bilgi verilecek.
 
GSC Game World, S.T.A.L.K.E.R. 2 için daha büyük ve ses getirecek duyuruların bu yıl içinde geleceğini belirtti ve oyundan üç yeni konsept görsel paylaştı.
 
S.T.A.L.K.E.R. 2 Xbox Series ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil. Konsolda ilk günden Xbox Game Pass'e dahil olacak.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 2 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 3 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 4 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 5 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler