29 Yıl Sonra Bulunan Oyun Açığı!

11.04.2016 12:22 Tunahan Safdır

    
     Nintendo'nun NES klasiklerinden Mike Tyson's Punch Out!! bundan tam 29 yıl önce yani 1987 yılında çıkış yapmıştı. 2009'da Wii için tekrar duyurulan oyunun klasik versiyonunu oynayan oyuncular halen mevcut.
 
     Öyle ki bir Reddit kullanıcısı 29 yıl sonra oyunda yeni bir açık keşfetmiş. Buna göre rakiplerinizle dövüştüğünüz sırada karşınızdaki boksörden çok seyirciler arasından sakallı adama odaklanmanız gerekiyor. Çünkü onun tepkileri size ne zaman vuruş yapmanız gerektiğini söylüyor. Eğer ki sakallı adamın tepkisine doğru zamanlamayla yanıt verebilirseniz en güçlü rakiplerinizi tek yumrukla bile yere serebiliyorsunuz.
 
     Günümüzde de oynanabilirliğini koruyan ve döneminin ses getiren yapımlardan biri olan Mike Tyson's Punch Out!!'un 29 yıl sonra keşfedilen sakallı adamını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Punch Out!! Platformlar: Wii Geliştirici: Next Level Games Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Spor Çıkış Tarihi: 22 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler