Punch-Out'tan Esinlenen Pato Box, Switch İçin 2018'de Çıkacak

11.01.2018 16:47 Tunahan Safdır

 
     1987 yılında çıkış yapan Punch-Out'u bugün kaç kişi biliyordur emin değiliz. Ancak ondan ilham alan oyun yapımcıları olduğu kesin.

     Punch-Out'tan esinlenerek ortaya çıkan, macera ve dövüş temeli üzerine kurulan Pato Box'ın Switch için geleceği açıklandı. Oyun daha önce PC ve PS Vita platformlarına da duyurulmuştu. Oyunun ilk olarak PAX South 2018 etkinliği kapsamında 12-14 Ocak tarihleri arasında oynanabileceğini belirten yapımcılar ayrıca oyun için bir de video yayınladılar. Sadece bir boks oyunu olmanın ötesinde çeşitli interaktif mücadelelere de ashne olacak oyun eskilere özlem duyan oyuncuların ayrıca ilgisini çekecek gibi görünüyor.

     2018'in başlarında Nintendo Switch kullanıcılarıyla buluşması beklenen Pato Box'ın tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Punch Out!! Platformlar: Wii Geliştirici: Next Level Games Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Spor Çıkış Tarihi: 22 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler