"2D Castlevania Oyunlarının Devri Geçti"

23.02.2014 09:52 Alkan Adakaner


     İlk Castlevania: Lords of Shadow oyunu son derece başarılıydı, Mirror of Fate'in de kötü bir oyun olarak görülmediğini belirtmek gerek. Buna karşın Lords of Shadow 2'nin ilk inceleme puanları çok iç açıcı değil. 3D Castlevania oyunları artık başarılı olacak gibi görünürken Lords of Shadow 2'nin çok düşük olan ilk incelemeleri bunun tersini söylüyor.
 
     Lords of Shadow oyunlarının geliştiricisi Mercury Steam'de yapımcı koltuğunda oturan Dave Cox'un açıklamalarına göre 2D Castlevania oyunlarının devri geçti. Bu açıklama serinin sadık fanatiklerini kızdıracak gibi görünüyor.
 
    "Bence 2D Castlevania'nın devri geçti. Hardcore oyuncuların 2D Castlevania oynamaktan zevk duyacağını düşünüyorum, ama gerçek şu ki bu kısıtlı bir pazar ve Konami seriyi genele yaymak istiyor. 
 
    "Bu nedenle yönelimimiz daha geniş kitleye hitap etme amaçlı oldu; diğer türlü 2D Castlevania oyunlarının yaklaşımını benimsememiz lazımdı. Bunun anlamı 2D Castlevania oyunlarının bir daha çıkmayacağı değil, belki birgün çıkabilirler; ama Mercury Steam'den değil.
 
    "Playstation 4 ve Xbox One'ın geleceğine baktığınızda, bu konsollarda insanların 2D Castlevania oyunları oynamak isteyeceğini sanmıyorum. Hardcore oyuncular belki böyle bir şey isteyebilirler; ama daha geniş bir kitle tarafından beklenen büyük ve epik oyunlar var."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Mercury Steam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 27 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Dallas 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi Başladı! 31 Mayıs Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 31 Mayıs Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 31 Mayıs God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 31 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler