2K: Bioshock: Infinite Uzun Yıllar Konuşulacak

Bioshock: Infinite harika karakterlere sahip olacak gibi görünüyor
11.03.2013 22:16 Alkan Adakaner


     Irrational Games tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından yayınlanacak olan Bioshock: Infinite'i bekleyen milyonlarca oyuncu var. Sadece oyuncular değil, aynı zamanda yayıncı firma da bu oyundan çok şey bekliyor. 2K Games'ten Simon Turner'ın açıklaması şu şekilde:
 
    "Bioshock: Infinite piyasadaki diğer shooter oyunlara benzemiyor. Sadece teknik kalite açısından oyuncuların beklentilerini karşılamayacak, aynı zamanda aynı zamanda hikaye ve karakterlerin sizi davet ettiği zengin ve sürekleyici dünya uzun yıllar konuşulacak."
 
    Oyuncuların ilk Bioshock oyunu nedeniyle Irrational Games'e güveni bir hayli fazla. Bakalım beklentiler karşılanacak mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 17 Dk önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler