2K Games Oyunları da GeForce Now'dan Kaldırıldı

07.03.2020 00:34 Gazali Çetinkaya

 
2K Games oyunları da Nvidia'nın video oyun streaming servisi GeForce Now'dan kaldırıldı.

Nvidia, resmi forumu üzerinden yaptığı açıklamada "Yayıncının isteği üzerine, 2K Games oyunları bugün GeForce NOW'dan kaldırılıyor. İleride oyunları tekrar sunmak için 2K Games ile birlikte çalışıyoruz." dedi.
 
Şu ana kadar Activision Blizzard ve Bethesda Softworks dahil olmak üzere çok sayıda yayıncı oyunlarını GeForce NOW'dan kaldırttı.
 
En son The Long Dark'ın geliştiricisi "The Long Dark'ı artık GeForce Now üzerinden oynanamadığı için hayal kırıklığına uğrayan oyuncular için üzgünüm. Nvidia oyunu platforma koyarken bizden izin almadı ve biz de bu yüzden kaldırmalarını istedik. Lütfen şikayetlerinizi bize değil onlara iletin. Geliştiriciler, oyunlarının nerede olduğunu kontrol etmelidirler." dedi.
 
GeForce NOW'da oyunu oynayabilmek için oyuna halihazırda sahip olmanız gerekiyor. Nvidia muhtemelen kullanıcıların zaten oyunu satın alması gerektiği için oyunları sistemin kütüphanesine eklenmesini sorun olarak görmemiş fakat tüm yayıncı ve geliştiriciler aynı fikirde değil.
 
GeForce Now resmi sayfasını nvidia.com/en-eu/geforce-now adresinden ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GeForce Now Platformlar: PC Geliştirici: Nvidia Dağıtıcısı: Nvidia Tür: Servis Çıkış Tarihi: 5 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler