2K Games'in Yeni AAA Bütçeli Oyun Duyurusu Yakında Geliyor

18.05.2015 23:35 Samet Konuksal


    Take Two'nun finansal raporlarını açıklamasıyla beraber firmanın yakın gelecekteki planları da paylaşılmaya başlandı. 2K Games ve Rockstar Games gibi güçlü firmalara sahip olan Take Two, 2K Games kanadından bir müjdenin ön haberini verdi.
 
    Yapılan açıklamalara göre Take Two, 2K Games kanadından gelecek AAA bütçeli bir oyun duyurusunu çok yakında gerçekleştirecek. Belirtilenlere göre yeni duyurudaki oyunun çıkışı önümüzdeki Mart ayından önce yapılacak. Bu bilgi verilmesine rağmen yine de oyunla ilgili daha fazla bir detay paylaşılmış değil.
 
    Oyun dünyasından haberleri takip edenlerin bileceği üzere Mafia 3, geçtiğimiz aylarda temeli sağlam kaynaklarla beraber söylenti haberleriyle karşımıza çıkmıştı. Bu haberin Mafia 3'le ilgisi olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler