2K, NBA 2K18'in Switch'teki Satışlarından Gayet Memnun

09.11.2017 18:08 Tunahan Safdır

 
     2K, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla platformlar ve oyunlarının satış rakamları konusundaki düşüncelerini paylaştı.
 
     Özellikle NBA 2K18'in Switch üzerindeki satış rakamlarından gayet memnun olduklarını belirten firma, yaklaşan noel döneminin satışların ivmelenmesini sağlayacağını düşünüyor.
 
     PlayStation, Xbox ve PC cephelerine ek olarak ilk kez Switch için oyun çıkardıklarını ve NBA 2K18'in bu yeni konsoldaki performansının yanısıra önümüzdeki tatil sezonunda da tüm platformlarda oyunlarına olan ilginin güçlü bir şekilde sürmesini beklediklerini açıklayan firma, artan oyun satış rakamlarıyla birlikte NBA 2K serisinin de oyuncularla etkileşiminin devam edeceğini söylüyor.
 
     Özellikle mikro ödemelerle kimi kesimler tarafından eleştirilen ve NBA Live serisinin yeterince rekabetçi olmayışıyla birlikte oyuncu cephesindeki sempatisini gitgide antipatiye çeviren NBA 2K serisinin akıbetinin ne olacağı meçhul. Ancak bir süre daha cepten yemeye devam edecek gibi gözüküyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB HD Doku Paketi Yayınlandı 1 Dk önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler