2K'nın Merakla Beklenen Oyunu WWE 2K20'den Yeni Görseller Yayınlandı

01.08.2019 14:06 Nursema Emre

 
WWE temalı oyunlardan zevk alıyorsanız 2K'nın köklü serisi dışında pek de fazla bir seçeneğiniz bulunmuyor. Ancak bu yılki WWE 2K20 hayranlarının yüzünü güldürecek gibi gözüküyor nitekim devasa bir WWE güreşçi kadrosunu bünyesinde barındıracak.
 
Bununla birlikte 2K'dan gelen son haberlere göre yıllardır yüzünü göremediğimiz bazı karakterler de yer alacak. Oyunun genel olarak temasının ise nostaljik olması bekleniyor.
 
İşte bir süredir beklediğimiz WWE 2K20'den ilk kareler. Belli ki serinin hayranları oyunda Brock'u da görecek. 
 
 
 
Oyunla ilgili daha fazla bilgiyi ise 5 Ağustos'ta edinebileceğiz. 
 
2015 yılında Hulk Hogan'ın ırkçılık skandalı sonrasında oyunda 2K20'de yer alıp almayacağı merak konusu. Ancak geçtiğimiz günlerde WWE'nin Suudi Arabistan'da düzenlenen etkinliğinde Hulk Hogan'ın yer alması oyunda da bulunacağı ihtimalini güçlendiriyor.

Hulk Hogan'ın oyuna dahil edilmesi birçok açıdan önemli. Nitekim kendisinin kadroya katılması, Rondo Rousey, Brock Lesnar ve Torrie Wilson gibi efsanelerin de kadroya eklenmesine ön ayak olabilir.
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 1 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 3 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 4 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler