32 Kişilik GTA Online Modu Ortaya Çıktı

27.01.2014 01:17 Samet Konuksal


    Bildiğiniz gibi bir grup oyuncu, Grand Theft Auto V'in konsol sürümlerindeki dosyaları kurcalayarak yepyeni bilgileri ortaya çıkarmıştı. Bu bilgilerin arasında PC sürümüne ait bazı izler de görmek mümkündü. Bugün gelen yeni haberlerde, 32 kişilik GTA Online modu ortaya çıktı.
 
    Grand Theft Auto V'in konsol sürümünde yer alan iki farklı dosyadan, 32 kişiye kadar destek sunulan online modları göründü. Bu dosyaların birisinin adının 'hudcolor.dat', diğerinin de 'networkoptions.dat' olduğu belirtiliyor. Dosyaların loglarından alınan kayıtlara aşağıdan göz gezdirebilirsiniz.
 
    Ancak burada sorgulanması gereken bir şey bulunuyor. Dosyalarda bulunan 32 kişilik online desteği PS3 ve Xbox 360 için planlanıp iptal edilmiş olabilir mi? Yoksa bu dosyalar daha önceki birçok dosyada da göründüğü gibi oyunun PC sürümüyle mi ilgili? Tabi ki bunu Rockstar çalışanlarından başka kimse bilmiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler