GTA 5 Xbox Game Pass'ten Ayrılabilir

25.12.2023 20:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Oyun abonelik servisleri arasında en popülerlerinden biri olan Xbox Game Pass, içerisine yeni oyunlar eklenmeye devam ederken aynı şekilde farklı oyunlar da hizmetten ayrılıyor. Bu dengenin sağlanması lazım gelirken ayrılan bazı büyük çaplı oyunlar, elbette kullanıcıları üzüyor. Bu kapsamda ortaya çıkan bilgilere göre GTA 5'in kütüphaneden ayrılması oldukça yakın.
 
GTA V'i Xbox Game Pass hizmetinde şu an için oynayabilirsiniz 
 
 
 
Reddit kullanıcısı ‘C0d24’ tarafından bildirilene göre Xbox Game Pass hizmetinden GTA 5'in ayrılması söz konusu. Bu bilgi, kullanıcının yakaladığı bir bildirim aracılığıyla ortaya çıkıyor. Bildirime göre hizmet dahilinde bulunan GTA 5, yakında kütüphaneye veda edecek ve satın almak için %20 indirimle beraber sunulacak.
 
Bu bildirim içeriği sonrası oyunun yakın zamanda kütüphaneye veda edeceği belirtiliyor. Şu an için resmi bir doğrulama bulunmuyor ancak ortaya çıkan bilgiler bu şekilde. Her ne kadar tam olarak bu bilgiyi doğrulayamazsak da GTA V'i bu aralar oynamanızda fayda var diyebiliriz.
 
Is GTA V leaving at the end of the year?
byu/C0d24 inXboxGamePass
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Dk önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 35 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler