Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor

27.04.2024 00:27 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Natsume Atari ve geliştirici Tengo Project, Shadow of the Ninja Reborn'un 29 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Switch ve PC için Steam üzerinden çıkış yapacağını duyurdu. İngilizce, Japonca, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Korece, Basitleştirilmiş Çince ve Geleneksel Çince dil seçeneklerini destekleyecek.
 
Oyunun Japonya ve Asya'da fiyatı 4.400 yen / 29,9 SGD / 790 THB / 349.000 IDR / 99 MYR olacak ve SEGA, PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için fiziksel sürümleri dağıtacak. Batıda ise fiziksel sürümler PlayStation 5 ve Switch için ININ Games tarafından dağıtılacak.
 
Pocky & Rocky Reshrined gibi unutulmaz 16-bit canlandırmalarıyla tanınan yenilikçi yaratıcılar Tengo Project'in büyüsünü deneyimleyin ! En yeni klasik ninja aksiyonunun dördüncü bölümüne hazırlanın!
 
Uzak bir gelecekte efsanevi bir Ninja var... Karanlık gökdelenlerde yarışın, tankların ve robotların tehditlerini yenmek için ninja becerilerini açığa çıkarın! İnsanlığı Dört Şeytani Generalin zulmünden kurtarın! Klasik oyunlarda süper gerçekçiliği deneyimleyin!
 
Fragman Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler