343 Industries, Halo: MCC'ın 20 GB'lık Çıkış Günü Güncellemesi İçin Özür Diledi

20.10.2014 17:16 Samet Konuksal


    Halo serisinin bütün oyunlarını yeni nesle uyarlayacak olan Halo: The Master Chief Collection'ın bütün içerikleri tek Blu-Ray diskine sığmadığı için oyunun çıkışına 20 GB'lık ilk gün güncellemesi eşlik edecek. 20 GB'lık boyut herkes için pek de uygun olmayınca 343 Industries cephesinden bir özür mesajı geldi.
 
    NeoGaf forumlarına yazan firmanın patronu Frank O'Connor, "Oyunu dijital olarak satın alan kullanıcılarla disk halinde satın alanların aynı deneyimi yaşamalarını istedik. Tasarlamayı tek disk için yaptık. Disk değiştirme gibi bir şeyi sunmak istemiyoruz." sözlerini söyledi. Firmanın önemli ismi, sunulacak 20 GB'lık güncellemenin büyük parçasının multiplayerla ilgili olacağını belirtti. 
 
    Açıklamalarının devamında O'Connor, "Bazı oyuncuların şikayetlerini kesinlikle anlıyorum. Bu şikayetleri görmezlikten gelemeyiz. Bu durum için sizden özür dileriz." sözlerine yer verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: The Master Chief Collection Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler