3.56 Firmware'i Black Ops Hilecilerini Temizliyor

Sony'nin en son güncellemesi, Call of Duty: Black Ops multiplayer sunucularını hilecilerden arındırıyor.
28.01.2011 18:35 Levent Polater

 
   Alınan bilgilere göre PS3'ün en son güncellemesi olan 3.56 firmware'in başka bir hedefi daha varmış. O da Call of Duty: Black Ops hilecileri. Sony, bu güncellemeyi PS3'lerine yükleyen Black Ops hilecilerini bir bir tespit edip Black Ops multiplayer sunucularından banlıyor.
 
    Buna benzer bir hamle daha önce de Xbox Live'in son güncellemesinde görülmüştü. Zorunlu bir güncelleme getiren Microsoft, güncelleme sonucu korsan Cod: Black Ops, Modern Warfare 2 ve Halo: Reach disklerinin çalışmamasını sağlamayı amaçlamıştı.
 
    Sony'nin de aynı şekilde Black Ops sunucularını temizlemesi tesadüf olmasa gerek. Activision, 2 devin kapısını çalmış diyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler