3DMark11'in Yeni Videosu Yayınlandı

21.10.2010 14:47 Ersin Kılıç


 
     Hazırladığı performans ölçüm programları ile sektörün en iyi firmalarından biri haline gelen Futuremark, geçtiğimiz Mayıs ayında yeni benchmark programı 3DMark11'in tanıtımını gerçekleştirmişti. Bu tanıtım sırasında su altında geçen bir video da yayınlayan firma, 3DMark11'in yeni tanıtım videosunu ise geçtiğimiz saatlerde yayınladı.
 
     DirectX 11'in tüm nimetlerinden yararlanan bu videoda firma bu sefer bizi denizin derinliklerinden alarak geniş bir ormanın ortasına bırakıyor. Kaplama, ışık oyunları ve gölgelendirmeler ile bizleri karşılayan video, ilerde karşımıza çıkacak olan görseller için oyunculara adeta göz kırpıyor.
 
     3DMark'ın DX11 destekli olarak gelecek versiyonı 3DMark11 için yayınlanan bu yeni tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler