3DS Ambassador Program'a Avrupa'da İkinci Şans

3DS orijinal bir ürün olmasına rağmen Nintendo'nun yüzünü pek güldüremedi.
22.08.2011 12:57 Burçin Aygün


     Nintendo'nun yüksek fiyat uygulaması nedeni ile başlarda bekledikleri satış başarısını yakalayamayan cihazları Nintendo 3DS için yapılan indirim bildiğiniz gibi işe yaradı. Bunun yanında 3DS'i ilk alanlar için yapılan ve bedava 20 oyuna sahip olmanızı sağlayan 3DS Ambassador Program'da oldukça ilgi gördü. 12 Ağustos tarihine kadar açık olan Ambassador Program kayıtlarını kaçıran Avrupalı kullanıcılar içinse ikinci bir şans daha var.

     Nintendo'nun yaptığı açıklamaya göre ürünü erken alan ilk sahipler halen Program'a dahil olabilirler. Tabi bunun için verilen ilk tarihten önce Friend code'u yaratmış olmaları gerekiyor. Ambassador.Nintendo-Europe.com adresinden kısa süre sonra kayıt yapabilecek ve kayıtlarınızı teyit edebileceksinir.

     Tekrar hatırlatalım, bu program 12 Ağustos tarihindeki fiyat indiriminden önce Nintendo 3DS'i satın alan müşteriler için geçerli olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler