3DS, Golden Sun'ın Yapımcısını Heyecanlandırmış

03.12.2010 09:55 Alkan Adakaner


    Nintendo DS'in son büyük oyunlarından birisi olarak görülen Golden Sun: Dark Dawn'ın yapımcısı olan Hiroyuki Takahashi gözünü 3DS'e dikmiş gibi görünüyor. Yapımcı bu konsol için oldukça heyecanlı olduğunu şu sözlerle açıkladı:
 
    "Şu an ayrıntılara giremeyeceğim için üzgünüm, ama 3DS'in özellikleri bir geliştirici olarak beni çok heyecanlandırdı. Kendime meydan okuyacağım ve bu cihaz (3DS) için birşeyler yaratmak için çok heyecanlıyım."
 
     Golden Sun: Dark Dawn'ın ilk inceleme notları çok olumluydu ve bu oyun, otoritelerden büyük övgü aldı. Eğer 3DS'te bir Golden Sun oyunu görürsek onun da serinin her oyunundaki gibi başarılı olacağını düşünüyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Golden Sun : Dark Dawn Platformlar: DS Geliştirici: Camelot Software Planning Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler