Golden Sun:Dark Dawn'dan Yeni Video + Görüntüler

21.10.2010 13:18 Alkan Adakaner


 
     Nintendo'nun başarılı rpg'si Golden Sun'ın devamı olan Golden Sun: Dark Dawn'a ait yeni video ve görseller ortaya çıktı. Daha önceki videoda olduğu gibi bu videoda da Dark Dawn görsel olarak çok iyi duruyor.
 
   Nintendo DS'nin en iyi grafikli oyunlarından birisi olmaya aday oyunun videosunda savaş, bulmaca, araştırma gibi çeşitli sahneler tanık oluyoruz. Bu hafta Japonya'da piyasaya çıkacak olan Golden Sun: Dark Dawn, gelecek ay Amerika'da, 10 Aralık'ta da Avrupa'da raflardaki yerini alacak.
 
    Çok iyi bir oyun olmasını beklediğimiz Dark Dawn, Nintendo DS'in son büyük oyunlarından birisi olacak gibi görünüyor. Oyunun yeni videosunu buradan izleyebilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Golden Sun : Dark Dawn Platformlar: DS Geliştirici: Camelot Software Planning Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler