3DS XL İçin "Cricle Pad Pro" Onaylandı

Circle Pad Pro'lu 3DS - 3DS XL
28.06.2012 09:40 Tunahan Başol


     3DS'in küçük boyutları ve halihazırda aşağıda bulunan dokunmatik ekran yüzünden ikinci 'circle pad'e yer veremeyen Nintendo, aynı tasarımı, 3DS'in büyütülmüş modeli olan 3DS XL'da da devam ettirmiş ve oldukça eleştiri almıştı.
 
     Bu yüzden olacak ki, Japonya tabanlı bir oyun sitesi olan Famitsu ile yapılan bir röportajda, Nintendo, 3DS XL modeline özel olarak bir 'circle pad pro' eklentisini duyurdu. Bu sene içerisinde çıkış yapacağını belirten yetkileler daha fazla bilgi vermekten ise kaçındı.
 
     Ayrıca 3DS'ten 3DS XL'a geçmeyi planlayan oyunculara da iyi bir haber bu röportajda verildi. Söylenene göre, artık 3DS'ten 3DS XL'a data ve indirmiş olduğunuz yazılım dosyalarını aktarabileceksiniz. Tabii ki bu aynı zamanda, 3DS'ten 3DS'e ve 3DS XL'tan 3DS XL'a aktarmada da geçerli olacak.
 
     3DS'e göre %90 daha büyük bir ekrana sahip olacak 3DS XL'a 'cricle pad pro' aksesuarı eklendiğinde boyutsal anlamda sıkıntı, had safhaya ulaşacaktır. Yorumlarınızı bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 1 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 3 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 3 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler