3DS İçin Red Faction Oyunu Mu Hazırlanıyor?

13.08.2010 12:56 Alkan Adakaner

 
 
     3DS basına mükemmel oyunlarla birlikte tanıtıldı. Şimdiden konsolun oyun kütüphanesi oldukça zengin diyebiliriz. Bu oyunlar arasında THQ ve Volition'ın oyunu Saints Row da bulunuyor. 3DS'e bu tür oyunların gelmesi hardcore olarak nitelendirilen kitlenin hiç kuşkusuz  büyük ilgisini çekiyor. Bu türde daha bir çok oyunu 3DS'e bekleyebiliriz.
 
    Saints Row'dan sonra bir başka Volition oyunu olan Red Faction'ın da 3DS ekranlarına geldiği söyleniyor. THQ'nun Red Faction: Battlegrounds adının websitesi alan adını alması bu tür bir spekülasyona yol açtı.
 
     Batllegrounds'ın çizgi roman gibi birşey olması beklenmiyor. Büyük ihtimalle indirilebilir bir oyun veya taşınabilir cihazlarda görebileceğimiz bir yapım olacak.
 
     Geliştirici Volition'ın şu sıralar yeni bir IP üzerinde çalıştığını da hatırlatalım. Bu yeni IP'nin bir RPG oyunu olduğu Twitter yoluyla açıklanmıştı.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Faction: Armageddon Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler