3DS ve Vita için Monster Hunter Geliştiriliyor

Capcom, Wii için Monster Hunter 3'ü çıkararak kendini Nintendo'ya yakın hissettiğini göstermişti
18.07.2011 13:34 Alkan Adakaner


     Monster Hunter serisi artık taşınabilir oyun platformları için vazgeçilmez hale geldi. Bu seri belki Batı'da çok büyük bir hayran kitlesine sahip değil, ama Japonlar için vazgeçilmez bir seri olduğu kesin.
 
     Son olarak Playstation 3 için Monster Hunter Portable HD'yi duyuran Capcom'un Avrupa'daki yetkililerinden David Reeves; hem 3DS hem de PS Vita için birer oyun geliştirildiğini düşündüğünü söyledi.
 
     Monster Hunter Portable 3rd sadece Japonya'da yaklaşık 5 milyon adet satarak bu serinin taşınabilir konsollarda ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu gösterdi. Reeves'in açıklamaları sonrası ise 3DS ve Vita için yeni birer Monster Hunter oyunları geliştirildiğine eminiz diyebiliriz, çünkü Reeves gibi üst düzey bir yetkilinin bu projelerden haberinin olmaması mümkün değil. 
 
     Tokyo Game Show'da yeni Monster Hunter duyurularına hazır olalım derim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 14 Dk önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler