3DS'e İkinci Analog Stick mi Geliyor?

Böyle bir söylentinin gerçekleşmesi zor görünüyor
23.08.2011 08:06 Alkan Adakaner


      Playstation Vita'nın iki analog stick'e sahip olması gerçekten de oldukça yararlı olacak gibi görünüyor. Özellikle FPS-TPS türü oyunlarda ikinci analog stick'in yararını fazlasıyla göreceğiz. Bu durum Nintendo'yu da harekete geçirmiş olabilir mi?
 
     Daha önce bazı önemli söylentilerle karşımıza çıkan ve bazı haberleri doğru çıkan 01net'e göre Nintendo mühendisleri 3DS'e ikinci analog stick'i (Slide Pad) eklemek için çalışıyor. Bu analog stick'in 10 dolar gibi bir fiyata satılması ve konsola takılması söz konusuymuş.
 
     Aynı site 3DS'in 2012 yılında yeni bir sürümünün piyasaya çıkacağını da belirtiyor, hatta yeni bir ismi olması da beklenen yeni 3DS sürümü eğer ikinci analog stick söylentileri gerçekleşirse muhtemelen hali hazırda fazladan bir analog stick'e sahip olacak.
 
     Açıkçası bu söylentiler bana pek de doğru gibi gelmiyor. Nintendo'nun ikinci bir analog stick'i cihazına entegre etmek gibi bir karar almasını beklemek zor. Yine de oyun dünyasında herşey olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA FC Rakibi Oynaması Ücretsiz Futbol Oyunu UFL'nin Betası Duyuruldu 1 Saat önce Haziran Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Amazon, Like a Dragon: Yakuza Dizisini Duyurdu! 4 Saat önce Summer Game Fest Sunumu Bu Yıl Çıkacak Oyunlara Odaklanacak 5 Saat önce Xbox Game Pass Kütüphanesinden Haziran Ayında 5 Oyun Ayrılıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler