"3DS'in Pil Ömrü 3-5 Saat Sürüyor"

3DS'in 3D efekti pilden daha çok yiyecek.
21.01.2011 01:41 Levent Polater

 
 
    3DS ile ilgili bir bilinmeyen daha açıklık kazandı. Konsolun pil ömrü hakkında Nintendo açıklama da bulundu. 3DS'in 3D efekti açık olduğunda 3 ilâ 5 saat arasında süreceği belirtilen pil ömrünün 3D efekti kapalıyken ise 8 saate kadar çıkabileceği kaydedildi.
 
     Bunlara ek olarak 3D efekti ve wireless özelliklerini kapatıp, ekran parlaklığını azaltarak sistemi tabir-i caizse 'güç tasarrufu' moduna aldığınızda 8 saatlik süre daha da uzayabilirmiş.

     Nintendo ayrıca şarj cihazının kablosunun kısa olduğuyla ilgili bilgilendirme de yaptı. Bu kısa kablolu şarj cihazlarının demo ünitelere özel olduğu söylenirken kutulardan temin edeceğiniz şarj cihazlarının kabul edilebilir uzunlukta kabloya sahip olacakları söylendi. Bu arada bilmeyenleri de sevindirelim, DSi'nin şarj cihazları 3DS'e uyumlu olacak. O yüzden bu şarj cihazlarını da bir köşede tutmanızda fayda var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 8 Dk önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 4 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 5 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler