3DS'te Achievement Sistemi Olmayacak

Xbox 360'ın Achievement sistemine dair ufak bir görüntü.
24.01.2011 14:36 Levent Polater



    Görünüşe göre Nintendo, oyunseverlerin aslında daha çok hardcore oyuncuların oldukça beğendiği bir sistem olan Achievement uygulamasını 3DS'e getirmeyecek.
 
    Bu konuda Nintendo'dan Bill Trinen açıklama yaparak neden Xbox 360'ın ünlü Achievement sistemini konsollarına getirmeyeceğini söyledi. Trinen, oyunlardaki keşif hissinin hayal ürünü ödüllerden daha önemli olduğunu belirtti.
 
    Yine de Achievement'lara karşı olmadığını belirten Trinen konuşmasını şöyle sürdürdü:

    "Achievement'lara karşı değiliz, oyunlar sizin içindeki detayları kendiniz keşfetmeniz için yaratılırlar, Nintendo'nun oyunlarına baktığımızda (Mario ve Donkey Kong vs.) oyunda yaptığınız keşifler sonucu beklenmedik sürprizlerle ve ödüllerle zaten karşılaşabiliyorsunuz."

    "Bence, insanları şu duygudan uzaklaştırmamız gerek; 'Eğer bunu yaparsam kendimi daha iyi hissetirecek sanal puan alacağım" 
 
     Anladığınız üzere 3DS'te Xbox 360'ın Achievement veya PS3'ün Trophy sistemi gibi bir uygulama olmayacak...

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 3 Dk önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 19 Dk önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler