3DS'te Film Videoları 3D İzlenebilecek

Green Lantern tanıtım videosu, 3D olarak 3DS'ten izlenebilecek.
03.03.2011 00:24 Ersin Kılıç


     Nintendo'nun yeni nesil taşınabilir konsolu Nintendo 3DS, Japonya çıkışını geçtiğimiz günlerde yapmıştı. Avrupa ve Amerika rafları için ger, sayım başlatan Nintendo, el konsolu için söz verdiği özellikleri de bir bir eklemeye başladı.
 
     İlerleyen dönemlerde yeni özellikleri ile de karşımıza çıkacak olan 3DS, sahip olduğu 3D özelliğinin hakkını sonuna kadar vereceğe benziyor. Zira bugün yapılan açıklama ile 3D olarak beyazperdede boy gösterecek olan filmlerin, 3D tanıtımlarının Nintendo 3DS'te izlenebileceği açıklandı.
 
     Konsolun 25 Mart'taki çıkışı ile birlikte gelecek olan yazılım güncellemesi ile birlikte çıktığı gün bu özelliği batılı oyun severlerde kullanabilecek. Green Lantern filmi ise bu durumun ilk örneklerinden biri olarak 3D kütüphanesinde yer alacak.
 
     Nintendo 3DS'in çıkışına sadece 23 gün kaldı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 14 Dk önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 50 Dk önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 1 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler