3DS'teki 3D Video Kaydı 10 Dakika ile Sınırlı

Nintendo son dönemlerde 3DS sahiplerine güzel açıklamalar yapıyor
21.10.2011 15:21 Alkan Adakaner

 
     4 Kasım'da yayınlanacak olan yeni güncelleme ile 3DS sahipleri gözlüksüz üç boyutlu görüntü sağlayan cihazlarında 3D video kaydı yapabilecekler. Peki bu kayıt ne kadar yapılabilecek? Nintendo'nun bu konuda bir sınırı var; videolar 10 dakikayı aşamayacaklar.
 
      Nintendo 3DS'te 3D olarak çektiğimiz videoları doğrudan youtube'a ekleyebileceğimiz de belirtelim. Kim bilir belki de bu nedenle Nintendo, 3D kayıt süresini sınırlamıştır. Yine de 3D kısa film çekme şansımız hala var :)
 
      2011'in sonunda itibaren 3DS için çıkacak yeni oyunlar ve yeni özellikler sayesinde Nintendo'nun konsolu daha ilgi çekici bir cihaz haline gelmeye başlıyor. Zaten 3DS satışlarının son dönemlerdeki artışı da oyuncuların ilgisinin kanıtı sayılabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler