3DS'teki Ace Combat Görsellerine Devam

Ace Combat: Assault Horizon Legacy türü seven 3DS sahiplerine ilaç gibi gelecektir
13.10.2011 10:41 Alkan Adakaner

 
      Bu yılın sonunda Nintendo 3DS'e özel olarak piyasaya çıkacak olan Ace Combat: Assasult Horizon Legacy'den yeni görseller yayınlandı. Konsol sürümlerinden farklı bir senaryoya sahip olacak oyunumuz farklı bir deneyim sunma amacında.
 
     Dokunmatik ekran kontrol ve dinamik it dalaşı sistemlerinin yanı sıra cihazın 3D özelliklerinden de yararlanacak olan oyun konsol sürümlerinden farklı olarak gerçek dünyada değil, tamamen kurgusal bir dünyada geçiyor.
 
     Aşağıda oyunun yeni görsellerini bulabilirsiniz. Eminiz 3DS sahibi Ace Combat hayranları bu oyunu merakla bekliyorlardır.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ace Combat: Assault Horizon Legacy Platformlar: 3DS Geliştirici: Ace Team Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 2 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler