Ace Combat: Assault Horizon Legacy'den Görüntüler

3DS sürümünün grafikleri hiç de fena durmuyor
09.10.2011 11:57 Alkan Adakaner

 
      Oyuncuların büyük bölümü Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkacak olan Ace Combat: Assult Horizon'ı beklerken 3DS kullanıcıları da kendi konsollarına özel olarak çıkacak "Ace Combat: Assault Horizon Legacy"i bekliyorlar.
 
      Oyunun 3DS sürümünün HD konsollardan tamamen farklı bir hikayeye sahip olacağını, gerçek dünyadaki mekanlar yerine kurgusal mekanlarda geçeceğini de hatırlatalım. Yani çok farklı bir oyun bizi bekliyor.
 
      Aşağıda oyunun yeni görüntülerini bulabilirsiniz. 3DS kullanıcıları bu aylarda gayet güzel oyunları oynama fırsatı bulacaklar.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ace Combat: Assault Horizon Legacy Platformlar: 3DS Geliştirici: Ace Team Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 2 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 20 Dk önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 38 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler