3DS'teki Dead or Alive da Sallanacak

28.06.2010 14:28 Alkan Adakaner


     Tecmo-Koei'nin oyunlarındaki bayan karakterler sadece dövüşçü yönleriyle değil, aynı zamanda seksilikleri ve güzellikleri ile de dikkat çekmeyi başarıyorlar. Bunun farkında olan firma da Dead or Alive: Paradise gibi bayan karakterlerin seksiliğini önplana çıkaran oyunlarla serinin satışlarını arttırmaya çalışıyor.
 
    Hatırlarsanız Ninja Gaiden Sigma 2'de Sixaxis'i salladıkça bayan karakterlerimizin göğüsleri sallanıyordu. İşte bu özelliği Dead or Alive 3DS'te de göreceğiz.  
 
    Peki önemli bir şey mi? Aslında sadece küçük bir ayrıntı, ama Japonlar bu özelliği çok seviyor. Aşağıdaki Ninja Gaiden Sigma 2 reklamı da bunun en büyük kanıtı olarak görülebilir. Elemanların hepsi kendinden geçmiş.

[DHVIDEO=1392]
 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead or Alive Dimensions Platformlar: 3DS Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 2 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 5 Saat önce Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 6 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 7 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 3. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler