Dead or Alive Dimensions için 34 Ücretsiz Kostüm

Dead or Alive: Dimensions genel olarak beğeni toplamıştı
15.08.2011 10:00 Alkan Adakaner


    Tecmo Koei, Dead or Alive: Dimensions'a olan ilgiyi tekrar arttırmak için yeni bir yola başvuruyor. Oyunun SpotPass içeriği online olarak dağıtılacak.
 
    15 Ağustos - 19 Eylül tarihleri arasında WiFi network yoluyla 3DS'in online servislerini kullananlar hergün bir kostüm kazanacak. Böylece kostümleri toplamak için SpotPass'i kullanıp farklı mekanlara gitme derdinden de kurtulacaksınız.
 
      Toplam 34 kostümün dağıtılacağı bu günlerden herhangi birini kaçırırsanız malesef o günün kostümlerinden mahrum kalacaksınız. Unutmayın tek yapmanız gereken online olmak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead or Alive Dimensions Platformlar: 3DS Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 16 Dk önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 43 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 1 Saat önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler