3D Özelliği PS3'lere 2 Güncelleme İle Gelecek

Bu sene içerisinde iddalı yapımlarla ön plana çıkan PS3 için 3D özelliğininde satış rakamlarına olumlu yansıyacağı düşünülüyor.
07.01.2010 18:32 Talha Aynacı

Playstation 3 sahiplerine sevindirici haber CES 2010 fuarından geldi. SCE başkanı Kaz Hirai tarafından yapılan açıklamaya göre; 3D sisteminin bu yıl sonlarına doğru yapılacak 2 güncelleme aracılığı ile PS3 konsollarında aktif hale geçecek.
 
Yapılacak ilk güncelleme ile 3D oyun oynatma özelliğine kavuşacak konsola ikinci güncellemede 3D film izleme keyfinin evlerimizi ziyaret edeceği gelen diğer detaylar arasında. CES 2010 fuarında konu ile ilgili olarak görsel bilgilerde paylaşıldı. Sony, devam eden CES 2010 fuarında demo olarak 3D Grand Turismo 5, Avatar ve Super Stardust HD deneyimleri 3D destekli Sony Bravia televizyonları ile medyaya sundu.

3D özellikleri hakkında daha fazla detayın yıl içerisinde verilmesi bekleniyor.

Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 62 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler