505 Games'ten Duygusal Temalı Bir Proje İçin 1.6 Milyon Dolarlık Yatırım

14.09.2015 19:14 Samet Konuksal


    Shadows of the Damned ile tanıdığımız Massimo Guarani'nin başında bulunduğu oyun yapımcısı Ovosonico, en son Murasaki Baby ile beraber karşımıza çıkmıştı. Daha önce Brothers: A Tale of Two Sons'un yayıncılığını yapan 505 Games, Ovosonico'ya yüklü miktarda yatırımda bulundu.
 
    Belirtilenlere göre 505 Games, Ovosonico'ya duygusal temalı oyunlar geliştirmesi için 1.6 milyon dolarlık yatırım yaptı. Yaptığı açıklamalarda stüdyonun başındaki isim Massimo Guarani, "Duygusal oyunlar sadece oyuncuları değil, her türlü insanı oyun dünyasına çekmek için evrensel bir yöntem rolü oynayacak. Bu tarz oyunların önümüzdeki senelerde oyun pazarına çok büyük etkisinin olacağına inanıyoruz. " sözlerine yer verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Murasaki Baby Platformlar: VITA Geliştirici: Ovosonico Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler